About Me

header ads
Update:    Welcome to Nigfooty Sport!   List of 12 Teams for Morocco 2024 Women's AFCON     Football and Other Sports: Live BLOG   Nigeria Football and Other Sports: Live BLOG World Cup Qualifiers: Nigeria vs South Africa, 7th June 2024 20:00WAT.      • Welcome to Nigeria Football and Others Media (Nigfooty Sports), the Home of Global Sport.     ☎️ To contact us, call, +2349074986288 - Nigeria Football and Others Media

Enyimba Pass Rangers, MFM and Shooting Stars Collect Koboko Heavily

Home teams do everything for this week to win games for Matchday 17 in Naija professional football league.

Alhassan Ibrahim dey vex wella as he use his agbakara score hattrick for first half to add to the goal wey Friday Ubong score even when 3sc score two late goals courtesy of Moses James and Taiwo Ibrahim,dem no reach just like Adamu Hassan wey open the flood gate of goal for 1minute for Yinka Onaolapo,Anthonin Oussou and Abdulrahman Bashir to ensure MFM go Factory setting.

Mathias Samuel chip Kano Pillars Goalie to give El-Kanemi victory just like Plateau win 1-0 against Wikki from Bala penarity and Idris Bakare help Gombe Wash Rivers while Sunday Adetunji perform on Sunday as his brace give Abia win over ABS.

Oriental Derby na one of the koko match for the weekend when Enyimba welcome Rangers to Rented Calabar, NPFL record topscorer Mfon Udoh provide assist for Chukwude and score late winner to cancel Daniel Etor goal for 7th minute While supersub Dufegha Eric score last minute goal give Remo stars full points over stubborn Katsina in Shagamu just like Seka late goal make Ifeanyi Ubah sing Halleluyah for fortress when Joseph Abbey wan pour sand sand inside the garri of the home team with his goal for Sunshine but Godwin Obaje plant the penarity to equalize.
Tornadoes use goals from Luther Iyorhe and Ibrahim Babawo troway Lobi inside River Niger.

Matchday 17 Results
Remo 1-0 Katsina
Enyimba 2-1 Rangers
Plateau 1-0 Wikki
Gombe 1-0 Rivers
Abia Warriors 2-0 ABS
Nasarawa 4-0 MFM
El-Kanemi 1-0 Pillars
Akwa 4-2 3SC
Tornadoes 2-1 Lobi
FCIU 2-1 Sunshine
More troubles for Rivers and Rangers for bottom pot as Remo dey demo for number 14,Nasarawa,Ifeanyi Ubah and Kano Pillars dey do 24points while MFM don drop to third as Plateau don turn up again.

Photo Credit : npfl.ng

Post a Comment